STIEBEL ELTRON CNS 200 Trend U 236549

Popis produktu

Parametry produktu

Typ topidla
konvektory
Příkon
2000 W
Hmotnost
7.7 kg
Barva
bílá
S termostatem
ano
S ventilátorem
ne
S časovačem
ano

Parametry produktu

Typ topidla
konvektory
Příkon
2000 W
Hmotnost
7.7 kg
Barva
bílá
S termostatem
ano
S ventilátorem
ne
S časovačem
ano

Popis produktu

Použití: Kompaktní nástěnný konvektor jako základní vytápění, účinné přechodné vytápění nebo pro krytí dodatečné potřeby tepla v obytné části, koupelně nebo v pracovních prostorech. Integrovatelné do soustav s centrálním řídicím vodičem FIL-pilot. Velmi plochý a nadčasový design se hodí do jakéhokoli prostředí.VYBAVENÍ/KOMFORT: Elektronicky regulovaný konvektor s dobře čitelným displejem a snadným programováním pro stejnoměrný a bezhlučný ohřev vzduchu v místnosti. Požadovanou teplotu místnosti lze na obslužném dílu snadno nastavit. Programovatelný týdenní časovač se 2 přednastavenými a 1 individuálně programovatelným časovým programem. S adaptivní regulací jako funkcí učení pro časově přesné dosažení komfortní teploty v režimu časového programu. Programovatelná komfortní a útlumová teplota. Volitelná funkce ke zjištění otevřeného okna.Nastavení ochrany před zamrznutím. Vypínač/spínač na všech pólech. Kvalitní trubkové topné těleso z ušlechtilé oceli s ocelovými lamelami s hliníkovou povrchovou úpravou. Odolný kovový kryt. Optimální komfort ovládání díky ovládacímu panelu umístěnému v horní části a velkému, dobře čitelnému displeji. Nastavitelný zámek obslužného dílu proti neúmyslnému přestavení na obslužném dílu.Přístroj je vybaven přívodním kabelem s řídicím vodičem FIL-Pilot.INSTALACE/SERVIS: Jednoduchá a stabilní montáž na stěnu jednou osobou: Nástěnný držák se upevní na stěnu samostatně bez přístroje a lze jej dodatečně nastavit. Přístroj je nutné pouze zavěsit. Pevné připojení a nevyžaduje údržbu.BEZPEČNOST: Integrovaný bezpečnostní hlídač teploty.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

7zákazníků doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
94 %
průměr z 8 hodnocení
5
7 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Škrabky na auto","https://skrabky-na-auto.heureka.cz/"],["Lavinové lopaty","https://lavinove-lopaty.heureka.cz/"],["Látkové kapesníky","https://latkove-kapesniky.heureka.cz/"],["Příslušenství pro zateplení","https://prislusenstvi-zatepleni.heureka.cz/"],["Faxy","https://faxy.heureka.cz/"],["Minerály pro koně","https://vitaminy-pro-kone.heureka.cz/f:31618:42828011/"],["Cyklo kalhoty Silvini","https://cyklisticke-kalhoty.heureka.cz/f:4469:301157/"],["Pamlsky pro koně","https://krmivo-a-vitaminy-pro-kone.heureka.cz/f:13774:776386/"],["Elektrické pedikúry Scholl","https://elektricke-pedikury.heureka.cz/f:34174:43767607/"],["Hodinky Prim","https://hodinky.heureka.cz/f:3640:435173/"]],"Vybrané značky":[["Elektrická topidla Argo","https://topidla.heureka.cz/f:9737:406353/"],["Elektrická topidla Meva","https://topidla.heureka.cz/f:9737:208141/"],["Elektrická topidla Hyundai","https://topidla.heureka.cz/f:9737:88304/"],["Elektrická topidla Bimar","https://topidla.heureka.cz/f:9737:22266770/"],["Elektrická topidla Kepland","https://topidla.heureka.cz/f:9737:53883811/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat karabinku nebo obratlík?","https://rybarske-karabinky-a-obratliky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-karabinku-nebo-obratlik/"],["Jak vybrat branky a mantinely?","https://florbalove-branky-a-mantinely.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-branky-a-mantinely/"],["Jak vybrat alu kola?","https://alu-kola.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-alu-kola/"]],"Vybrané produkty":[["Mastivet Forte ung 1kg","https://pece-o-srst-koni.heureka.cz/mastivet-forte-ung-1kg/"],["Zolux Flower S 21 x 36 x 24 cm","https://prepravky-pro-kocky.heureka.cz/zolux-flower-s-21-x-36-x-24-cm/"],["Ridder Ally Pomůcka na uchopování","https://pomucky-pro-sebeobsluhu.heureka.cz/ridder-ally-pomucka-na-uchopovani/"],["Cilio Piknikový koš COMO","https://piknikove-kose.heureka.cz/cilio-piknikovy-kos-como/"],["Harley Benton JB-20 - Kytara s EKO obalem","https://baskytary.heureka.cz/harley-benton-jb-20-kytara-s-eko-obalem/"],["Joby BallHead 3K","https://stativove-hlavy.heureka.cz/joby-ballhead-3k/"],["Sojade Bio bifidus natur 150 g","https://rostlinne-alternativy-jogurtu.heureka.cz/sojade-bio-bifidus-natur-150-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}