Nejnovější recenze ze sekce Elektrická topidla
- Jednoduchá obsluha
- Malý,ale šikovný a skutečně během pár minut vytopeno. Bezva,že má termostat a po dosažení teploty se vypne a pokud klesne teplota zase se zapne. Jednoduchá obsluha
Fakt funguje
výkonný, tichý za rozumnou cenu
- plní všechna moje očekávání
- příznivá cena
- nelze pověsit na stěnu
dobrá volba
- zatím jsem spokojena, vše funguje jak má
- Lehký a rychle vyhřeje místnost
- neuvěřitelně tichý
- brzy po vypnutí vychladne (což je fajn z bezpečnostních důvodů, ale ne z hlediska držení tepla)
- koupil jsem ho pro chatu s podkrovím 4x 4 metry, takže je-li uváděno, že vytopí 15 m2, tak by měl vytopit skoro celý prostor, ale není tomu tak - teplo sálá max. do 1 metru okolo sebe
- zatím ok
- Lehký, skladný, relativně levný, přitopí hned...
- Celková kvalita výroby včetně slícování dílú, hlučnost ventilátoru apod . sázka do loterie...
Mám 2 kusy, jeden běží s ventilátorem tiše, druhý celkem vibruje a občas drnčí plechy.Všechny tyhle podobné různých výrobců (další jsem měl Rohnson) mají zdá se stejné vnitřnosti a liší se jen vnějším vzhledem... záleží na štěstí na kus :)
- Lehký, skladný, topí:), ale ..
- Ventilátor nejdřív běžel, pak zase chvíli ne, přes svoje vibrace vydává různorodé drnčivé zvuky nad únosnou mez
Doporučuju spíš trochu dražší konvektory zcela bez ventilátoru
- funguje jak ma
- pěkný neutrální omítkový design
- rychle nabíhá
- hřeje dle očekávání
- není snadné zavěsit na výšku
- krátká šňůra
Jednoduchá montáž, jednoduchá obsluha. Ohřeje místnost rychle.
výhodné a jednoduché ovládání
Vytopí pěkně.
super, jsme spokojeni
Zatím je ještě krátká doba na celkové hodnocení.. Vše ale nasvědčuje tomu,že moje spokojenost bude velice dobrá..
Spokojenost
- Zacne topit v podstate okamzite a da se snadno nastavit cilova teplota
- Citelny display
- Dalkove ovladani
- Ma fan ale topi tak dobre (i na nejnizsi vykon) ze zatim jsem ho nemusel zapnout.
- Display sviti jako blazen a neda se vypnout.
- Musi ne nastavit vykon jinak netopi.
Ma display co je skvely, ale bylo by lepsi pokud by to byl LCD nikoli LED. Sviti jako lunapark. Bylo by dobry pokud by se dal vypnout.
Ocenuji ze je mozne nastavit vykon, ale bylo by lepsi pokud by se defaultne nastavil treba nejnizsi. Pokud se nenastavi, nezacne topit. Nez jsem na toto prisel, myslel jsem ze nefunguje (ne, nejsem prilis bystri) a chtel jsem ho vratit.
- topí pěkně, eseticky zapadá do představy