Nejnovější recenze ze sekce Elektrická topidla
Zatí, jen málá zkušenost. Prozatím nemrzne a tak se místnost vyhřeje maximálně na 17,5 stupně. Na ukazately který je součástí infrapanelu je maximálně 15 stupňů. Panel vyhřívám na teplotu 70 stupňů. Nevím na kolik se ohřeje ístnost až bude mrznout. Panel sálá teplo do vzdálenosti 2 m2. Po straně nic moc
Doporučuji do menší místnosti.
Cena dobrá, připojení přes WiFi i časovač v aplikaci fungují.
- Výhoda dálkového ovládání přes telefon
- Občas neumí přepnout podle časovače
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- úspora místa
- snadné zapojení
- plánovač na celý týden
- několik programovatelných nastavení
- sledování spotřeby energie
- funkce otevřené okno funguje jak se jí chce
- WIFI modul je komplikovaný na zapojení do sítě
- aplikace k dálkovému ovládání je hodně nedotažená, opticky strašná a nepřehledná
- absence ventilátoru
původně zakoupeno k vytápění 40m2. Spíš ale fungují jako alternativa k zavlažení místnosti. Teplo které vyprodukují určitě celou místnost nepokryje i z důvodu že není vymyšleno efektivnějšího šíření teplého vzduchu (třeba ventilátorkem) Nastavování wifi je souboj na několik hodin. respektive alespoň v mém případě a to jsem několik let pracoval jako IT technik. Ve finále ani nevyužívám protože aplikace je strašná na ovládání a přehlednost. Skvělá myšlenka ale špatně provedeno. Když už tak bych doporučil bez WIFI modulu a tím tak ušetříte několik stovek. Co se týče programování topení na celý týden nemohu nic namítat. Naopak skvěle vymyšleno i s možností kombinací několika programů.
- super výrobek
rychle začne hřát, pokoj vytopí za pár minut
- hezký design
- regulace teploty
- dálkové ovládání
- dobrá cena
- výkon, design
- kvalitní materiály vyjma plastových držáků koleček
výkonu odpovídající spotřeba, menší kvalita držáků koleček - asi méně kvalitní plast... při nasunování držáků koleček mou nešikovností plast napraskl, ale to ve dvou případech, není pružný, ale křehký, pozor na to
- Topí jak má, tak věří, že bude dál.
vše ok
- působivý moderní vzhled
- ovládání přes wifi z telefonu odkudkoli
- velký display
- indikace teploty v místnosti
- možnost postavit v prostoru na kovové nožky, nebo zavěsit na zed
Je to chytře a moderně vymyšlené topení, které topí dobře a rychle. Baví mě možnost ovládání přes wifi třeba z kanceláře, nebo po cestě domů.
- Smart.
Je super, keramická topná tělesa fungují super, intuitivní ovládání, používám jej i na cestách a zapojuji jej do přenosného bateriového generátoru. Boží výlety do přírody.
Zatím žádny problém. Výhoda je dálkový ovladač.
- Design, váha
Topí spíš průměrně, rozhodně nevytopí udávané m3
- užásný vhled
- ovládní na displeji
- možnost propojení s telefonem
- zavěšení na zeď
Krááásné topení, které jsem si přála. Ovládání na telefonu je jednoduché a místost mám rychle vyhřátou. Nastavení teploty je až do 45 stupňů, což jsem nevyužila :-). Nastavuji si nově i časovač, podle toho jak potřebuju.
- skleněný povrch
- váha
- ovládání wifi
Lehce se ovládá. Hezký vzhled díky skleněnému povrchu, který se nezahřívá. Dá se ovládat na telefonu díky smart aplikaci nebo přímo na panelu. Rychle vyhřeje místnost.
- skleněný panel
- propojení s wifi
- nastavování teploty
koupeno do kanceláře. rychlé vytopení. Dobré propojení s aplikací. Ráno nastavím a přijdu do vyhřáté kanceláře. Máme zavěšené a vypadá to dobře.
- Sencor HOME propojení wifi
- výkon
Rychlé vyhřátí místnosti. Nečekali jsme, že bude až tak výkoný a hezký. Moc povedené a ovládání na telefonu je úplně jednoduché. Přední panel zůstává studený, takže se nemusím bát, když se přiblíží dítko.
vytápí dobře, je to "chytré" wifi zařízení, tzn. že lze ovládat na dálku