Nejnovější recenze ze sekce Elektrická topidla
- produkt znám. toto je druhý kus jako náhrada za ten první, který po 3 letech vyhořel.
dlouhodobá spokojenost
Jsme spokojeni
Vypadá velmi pěkně, ale nefunguje. Vůbec se nám ho nepodařilo zapnout a museli jsme ho reklamovat. Náhradní kus ještě stále nemáme...
- dobrý poměr cena - výkon
- poměrně kvalitní provedení
lze použít jako volně stojící topení kdekoli to je potřeba
lze zavěsit trvale na zeď a i dobře vypadá
jednoduché ovládání jak manuálně, tak dálkovým ovládáním
topení bez nepořádku
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- efektivní, design
- omezující frekvence wifi připojení
Byl to pro nás zkušební kousek zamýšlené náhrady starých konvektorů, už jsme objednali další z řady La Palma. Domácí wifi máme v duchu Murphyho zákonů samozřejmě na jiné frekvenci, ale u umístění tohoto kousku nám manuální ovládání nevadí. Spojení s aplikací chceme ještě dořešit.
- krásně vytopí, co vytopit má
- ovladač je , jak slušně to říci, ... lituji, že jsem si nekoupila s wifi
- zatím jsem ten ovladač neovládla
- český manuál jsem našla a stáhla, ale neodpovídá přesně ovladači, proto jsem z toho zatím vedle - pokus, omyl
pokud infraobraz, tak s wifinou
vytopí pokoj o rozměru 15 m2 ve starém domě
- to co jsem od tohoto výrobku očekávala, to splnil
- jednoduchá apka na ovládání
Klarstein ACO7-Bornholm-W
Přidáno: 23. října 2023
(naposledy upraveno 23. října 2023)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Plní účel za slušné peníze, je úsporný.
vše funkční
Velmi rychlé a příjemné teplo.
- Spotřebovává proud
Výhodou je že je přenosný a lehký.
Je to dobra alternativa, kdyz nechcete ztracet misto v pokoji na radiatory. Stropni panel, a k tomu jeste svitici, prijemne hreje. Designove to neni nejaka bomba, ale spatne to take nevypada.
Infratopeni prijemne zahreje, ale pritom je dostatek vzduchu, nemate potrebu porad vetrat.
Přestal fungovat ventilátor i kontrolky
- Jednoduchá instalace na zeď
- Téměř okamžité teplo
- Nový ovladač má dobře čitelný displej
- V balení je vše potřebné
- Bleskové zaslání
- Nový ovladač je nepřehledný a obtížně se nastavuje
- Manuál psal nějaký vtipálek, vůbec neodpovídá skutečnosti
Minulý typ měl termostat a ovládání napevno. Nyní je k zářiči lehce "ztratitelný" ovladač, který se připojuje přes bluetooth. Než se mi přístroje povedlo spárovat, tak už jsem skoro rezignoval a šel to balit k vrácení. Bez ovladače to vůbec nelze spustit, což je tedy chyba. Bude mi zima, bude mi na zdi viset zářič a ovladač někam zapadl. Mám smůlu, zmrznu. Řekl bych, že všechny nové přístroje mají tuhle hloupou vlastnost. Bez netu, wifi a bluetooth si nic nepustíme.Tady mám časovač, který se nastavuje naprosto tragicky (manuál je psaný úplně chaoticky a často ani neodpovídá skutečnosti). Ovšem nastavit si ho s obtížemi můžu, ale pokud někdo nestiskne jakékoli tlačítko na ovladači, tak se topit nebude. Časovač je tedy úplně k ničemu. Jakmile chvíli leží, tak se uspí a odpojí. Bez impulsu se radiátor ve stanovený čas nezapne.
- spolehlivý
Konvektor tohoto typu již využívám bez problémů několik let a proto nyní kupuji další kus.
Hned hřeje,bezhlučný. OK
super
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »